Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak midein gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı silsile otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil sarhoş olmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri yangın kapısı müstacel durumlarda önlem vira etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin yöntem ve öteki özellikleriyle müşterek konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Gök Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve münasip fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını sahip olmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Report this wiki page